Skip to main content
XS SM MD LG XL

De mensen achter Bureau Brand.

WIJ ZIJN BUREAU BRAND

Wij zijn Bureau Brand, een adviesbureau gevestigd in Haarlem.
Ambitieuze bedrijven en organisaties kiezen ons als ze een ervaren team nodig hebben dat helpt om jong talent beter te snappen én om slimme ideeën te vertalen naar krachtige oplossingen.

Sinds onze oprichting in 2017 houden wij ons bezig met het vergroten van het effect van verbindingen tussen studenten en bedrijven.

Om dat te bereiken geven wij trainingen, workshops en consultancy rondom het thema van innovatieve stagebegeleiding, campus recruitment en talentmanagement.

De harde kern bestaat uit Maarten en Nienke.

Maarten van Bureau BrandMaarten helpt bedrijven en organisaties om onderscheidend te zijn voor de studenten die zij willen bereiken. Maarten is de enige stage-expert van Nederland, auteur van het allereerste stageboek voor bedrijven en oprichter van de eerste podcast over stages. Hij schrijft ook voor o.a. HR-Rendement , Sprout, de Ondernemer, SBB, Expand en Werf-en.

 

 

 

Nienke van Bureau BrandNienke is de gestructureerde en systematische helft van Bureau Brand en werkt inmiddels alweer zo’n 20 jaar in het HRM veld. Sinds twee jaar doet zij dit als zelfstandig adviseur. Wil je daar meer over weten? Kijk eens op haar Linkedin-account.  De uitdaging ligt voor Nienke in het ontrafelen van een probleem, groot of klein en om samen met de opdrachtgever problemen daadwerkelijk op te lossen.

 

 

 

 

Stages zijn een sollicitatiegesprek van meerdere weken of maanden. Benut die tijd goed en geef een onvergetelijke indruk. Maarten Brand

 

Waarom zou je voor ons kiezen?

 

Lees ons manifest. 

 

Gratis stageboek preview ontvangen?