Skip to main content
XS SM MD LG XL
WORD DÉ TALENTMAGNEET IN JOUW MARKT

Het kan zijn dat je al een cursus stagebegeleiding, of praktijkopleiden hebt gevolgd. Bij de S-BB, of een brancheorganisatie

Dat is geweldig! Je bent serieus bezig met de ontwikkeling van jezelf en jouw medewerker(s)

Ik heb hier helemaal geen vlotte salespitch over waarin ik je overtuig dat het niet goed is.

De trainingen zijn echt goed.

Wel is het mijn ervaring dat het geheim van geweldige stages ‘m vooral zit in de manier waarop jouw hele bedrijf is ingericht en samenwerkt om jong talent op te leiden en te binden aan jouw club.

In ons werk gaat het dus niet om het bijbrengen van wat tips en vaardigheden aan een individu, of om het maken van een hippe reclamecampagne voor studenten.

Belangrijk! Begrijp mij niet verkeerd. Het gaat echter vooral om het inrichten van jouw hele bedrijf op jong talent, en om het organiseren van de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Wij gaan dus een stap verder dan een generieke training of cursus.

Heb je in die training die je volgde alles geleerd over het inrichten van jouw bedrijf of organisatie zodat het onweerstaanbaar is voor stagiairs?

Of weet je precies hoe je jouw project succesvol maakt?

En als vervolgvraag: Wat zou het jouw bedrijf opleveren als je  jouw bedrijf nog aantrekkelijker maakt voor studenten?  En stages efficiënter en effectiever? In tijd, in frustratie. In kosten? Ja, ook wervingskosten.

Wij denken dat hier veel winst te behalen valt. Voor jouw bedrijf, maar ook voor studenten. Want let wel: De perfecte stage is waardevol voor zowel bedrijf als student. Wij geven dus geen cursus studenten uitknijpen 🙂

Wij helpen jouw bedrijf om kansen en mogelijkheden in kaart te brengen. Vervolgens helpen wij om gerichte oplossingen te bedenken.

Meer weten?

Neem contact met ons op, wij denken dat we jouw bedrijf kunnen helpen en jouw project succesvoller kunnen maken!
Stuur even een bericht aan info@bureau-brand.nl of bel ons op 06-40786622

 

Gratis stageboek preview ontvangen?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com