Skip to main content
XS SM MD LG XL

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid van Bureau Brand

Jouw gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt.

Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens heel serieus. Daarom verwerken wij ze alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt. Dit doen we in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. 

Bureau Brand is van Maarten Brand.

Onze gegevens zijn:

Hendrik Figeeweg 3f

2031 BJ Haarlem

www.bureau-brand.nl

KvK: 59544538

Bij Bureau Brand verzamelen we persoonlijke gegevens. Hier lees je welke. Ook lees je waarom we dat doen.

Bij het inschrijven voor de nieuwsbrief, het aanvragen van een weggever (een download op onze website, gratis tips, een voorproefje) of als je verzoekt om een afspraak, een spreekverzoek indient, een boek wil bestellen dan krijg je de vraag of je gegevens wilt invullen. Je krijgt dan de volgende vragen:

-Naam

-Achternaam

-Telefoonnummer

-E-mail adres

-Bedrijfsnaam

-Adres (bedrijf of privé)

-Btw-nummer

-Functietitels

Jouw naam en e-mailadres gebruiken wij voor het verzenden van onze nieuwsbrief. We doen dit alleen als je iets hebt gedownload, of je direct voor de nieuwsbrief hebt aangemeld. We kopiëren niet jouw e-mail adres uit de mailbox. 

Als je je aanmeldt voor een webinar of workshop dan voeren we jouw e-mail en eventueel naam in op het platform dat we gebruiken. Voor webinars is dat Webinargeek. Voor de nieuwsbrief is dat Revue, voor mailings is dit mailchimp. Als je een interactieve workshop volgt gebruiken we jouw e-mail om toegang te geven tot het samenwerkingsplatform Miro. De servers van deze platforms (Miro, mailchimp) staan in de Verenigde Staten. Revue is een Nederlands bedrijf, maar wel sinds 2021 onderdeel van Twitter. Het kan dus zijn dat data naar de Verenigde Staten gaat

Mocht je geen berichten meer willen ontvangen in jouw e-mail dan kun je De doorgifte van die gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de manier waarop de platforms met privacy omgaan lees je in hun policy’s

We hebben een winkel. Hiervoor gebruiken we Paypro. Gegevens die je hier invoert verkopen wij nooit aan derden. Verstrekken doe we ook niet. We doen dit alleen als het noodzakelijk is voor het verwerken van jouw bestelling of aanvraag. Bij betaling is er altijd een verwijzing naar een zogenaamd Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (IDeal) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door Bureau Brand opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn:

– Voor en achternaam (om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon)

– Bedrijfsnaam, adres, postcode en woonplaats (dit adres gebruiken wij om op de factuur de juiste gegevens te kunnen plaatsen)

– Telefoonnummer (mochten we je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doen we dit op soms ook telefonisch. Je telefoonnummer is niet verplicht om in te vullen)

– E-mailadres (bij elke bestelling ontvang je van mij, zodra ik je bestelling ontvangen heb, een bevestiging en factuur per e-mail)

– IP-adres (jouw IP-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen)

Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van elke maand verwijderd van onze server.

Beveiliging persoonsgegevens

Bij Bureau Brand hebben we passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. Je kunt dit bijvoorbeeld zien aan onze url. Deze is altijd Https://

Cookies

Houden we niet van. Gebruiken we dus niet. 

Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons op.

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken, ga je naar een andere website dan www.bureau-brand.nl 

Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen we hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

we bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen we je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem verwijderen.

De gegevens in ons boekhoud- en CRM-systeem bewaren wij tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. 

Deze gegevens verwijderen we 1 jaar na het verlopen van deze verplichting.

De bovenstaande termijn geldt niet als er voor ons een wettelijke verplichting bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Jouw data is jouw data. Je hebt dus altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken. Daarna zullen we je gegevens niet meer verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens we van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens niet kloppen omdat ze onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, recht op het beperken van de verwerking en recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

We zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@bureau-brand.nl

Wijzigingen

Het is altijd mogelijk dat zaken veranderen. We behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Wijziging: Juni 2020.

 

Gratis stageboek preview ontvangen?