Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; RSS_Import has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.bureau-brand.nl/wp-content/plugins/rss-importer/rss-importer.php on line 43
Over Bureau Brand; Wie zijn we, en waarom doen we wat we doen?
Skip to main content
XS SM MD LG XL

Bouw aan een ijzersterk imago bij studenten

Het draait allemaal om de ervaring.

Van de student.

In jouw bedrijf.

In de huidige arbeidsmarkt hangt jouw imago als leerbedrijf heel nauw samen met jouw vermogen om jonge, gemotiveerde mensen aan jouw bedrijf te binden.
Bureau Brand helpt jouw bedrijf om een ijzersterk imago te bouwen bij de studenten die jij wilt bereiken.

WIJ ZIJN BUREAU BRAND

Wat jij als bedrijf of organisatie aan jong talent meegeeft heeft grote impact op hoe zij naar jouw bedrijf of organisatie kijken.
En hoe zij zich ontwikkelen als beroepsprofessional.
Wat jij doet tijdens die contactmomenten met studenten (zoals stages, bedrijfsbezoeken, gastlessen, projecten, events)  is van grote invloed op jouw ‘merk’ als werkgever.

Best belangrijk.

Te belangrijk om maar wat te proberen.

Je moet weten wat je doet.

Wij helpen!

Samen met jouw bedrijf of organisatie maken wij die contactmomenten geweldig.

Zo halen jullie (jouw bedrijf én de student) het meeste waarde uit ontmoetingen. 

Beter imago, minder frustratie, minder verspilling van budget.

In de vele honderden bedrijven die wij spreken, bezoeken en trainen zien wij keer op keer dezelfde knelpunten terugkomen.

  1. Bedrijven en organisaties zien niet goed waar hun bottleneck zit als het gaat om de verbinding met jong talent. Hierdoor focussen zij  op de verkeerde zaken waardoor het probleem blijft bestaan en tijd en geld verloren gaat aan de verkeerde dingen.
  2. Bedrijven en organisaties doen een hoop goed, maar laten onderdelen liggen waardoor de hele aanpak verzwakt.
  3. Projecten leiden snel tot tijdrovende, papierverslindende, energiezuigende processen. Onnodig, frustrerend en weggegooid geld.  Niet leuk. Dat wil je niet.

Wij doen dingen anders.

Bij andere bureau’s gaat een deel van het budget naar kantoren, overhead, extra werkzaamheden. En bij de trainingen en literatuur over dit thema gaat het snel over algemene tips voor begeleiders. Die literatuur is trouwens best saai. Vinden wij.

Niet bij ons. Wij focussen op de organisatie (of afdeling) als geheel. Waarom? Simpel: Zonder een goede omgeving zal zelfs de beste begeleider en de leukste student geen optimale ervaring hebben. Als je daar de bottleneck weet te achterhalen kun je snel veel winst halen. Je hoeft niet alles op de kop te gooien, vaak zijn slimme aanpassingen voldoende.

En wij snappen dat een boek of een training naast nuttig ook leuk en informeel mag zijn. In een prettige sfeer leer je meer.

Trouwens:  Is dat rapport van 50 pagina’s echt nodig? In 100voud? Nee, en dat weet je stiekem zelf ook.

Samenwerken?

Leuk! Wij werken graag samen met bedrijven en organisaties die kritisch naar het zichzelf durven te kijken en echt tot nieuwe oplossingen willen komen. Dat doen wij via maatwerk, trainingen, workshops lezingen en diverse media zoals een boek een podcast.

Bureau Brand is gericht op het realiseren van de beste oplossingen voor jouw bedrijf of organisatie.

  • Geen overhead,
  • Geen rapporten van 50 pagina’s.
  • Wel meer achtergrondkennis en actiegerichte oplossingen.
  • Beloofd.

Meer weten over ons aanbod? Lees onze aanbod pagina en je weet het!

Wij zeggen: even klikken!

OVER ONS

Maarten Brand

Maarten is het type dat niet decennia op 1 onderwerp carrière heeft gemaakt, maar vooral van alles heeft gedaan. En daar dan veel van heeft geleerd. Rode draad in zijn werk  is het verbinden van studenten en bedrijven. Maarten is de auteur van het allereerste stageboek voor bedrijven (bij uitgeverij Haystack.) en oprichter van de eerste podcast over stages. Hij schrijft ook voor o.a. HR-Rendement , Sprout, de Ondernemer en Werf-en.

Nienke Brand-Tjalsma

Nienke is de gestructureerde en systematische helft van Bureau Brand en werkt inmiddels alweer zo’n 18 jaar in het HRM veld. Sinds twee jaar doet zij dit als zelfstandig adviseur. Wil je daar meer over weten? Kijk eens op haar Linkedin-account.  De uitdaging ligt voor Nienke in het ontrafelen van een probleem, groot of klein en om samen met de opdrachtgever problemen daadwerkelijk op te lossen.

Stages zijn een sollicitatiegesprek van meerdere weken of maanden. Benut die tijd goed en geef een onvergetelijke indruk. Maarten Brand

 

 

Gratis stageboek preview ontvangen?