Skip to main content
XS SM MD LG XL

 

Aantrekkelijk voor studenten. Snel. 

Het draait allemaal om de ervaring.

Van de student. In jouw bedrijf.

WIJ ZIJN BUREAU BRAND

Wij helpen jouw bedrijf of organisatie om stagiairs en studenten een geweldige ervaring te bieden.

In de vele honderden bedrijven die wij spreken, bezoeken en trainen zien wij keer op keer dezelfde knelpunten terugkomen.

  1. Bedrijven en organisaties focussen op de verkeerde dingen als zij met studenten (gaan) werken, of hebben geen focus.
  2. Bedrijven en organisaties doen een hoop goed, maar laten onderdelen liggen waardoor de hele aanpak verzwakt
  3. Projecten leiden snel tot tijdrovende, papierverslindende, energiezuigende processen. Onnodig, frustrerend en weggegooid geld.

Dat doen wij anders.

Bij veel bureau’s gaat een deel van het budget naar kantoren, overhead, extra werkzaamheden. Niet bij ons. Is dat rapport van 50 pagina’s echt nodig? In 100voud? Nee, en dat weet je stiekem zelf ook. Bureau Brand is gericht op het realiseren van de beste oplossingen voor jouw bedrijf of organisatie. Geen overhead, geen rapporten van 50 pagina’s. Wel meer achtergrondkennis en actiegerichte oplossingen. Beloofd.

Meer weten over ons aanbod? Lees onze aanbod pagina en je weet het!

Wij zeggen: even klikken!

OVER ONS

Maarten Brand

Maarten is het type dat niet decennia op 1 onderwerp carrière heeft gemaakt, maar vooral van alles heeft gedaan. En daar dan veel van heeft geleerd. Rode draad in zijn werk  is het verbinden van studenten en bedrijven. Als HR-adviseur, als relatiemanager en als trainer van stagebedrijven en adviseur voor de S-BB. Maarten is de auteur van het allereerste stageboek voor bedrijven (bij uitgeverij Haystack.). Hij schrijft ook voor o.a. HR-Rendement , Sprout, de Ondernemer en Werf-en.

Nienke Brand-Tjalsma

Nienke is de gestructureerde en systematische helft van Bureau Brand en werkt inmiddels alweer zo’n 18 jaar in het HRM veld. Sinds twee jaar doet zij dit als zelfstandig adviseur. Wil je daar meer over weten? Kijk eens op haar Linkedin-account.  De uitdaging ligt voor Nienke in het ontrafelen van een probleem, groot of klein en om samen met de opdrachtgever problemen daadwerkelijk op te lossen.

Stages zijn een sollicitatiegesprek van meerdere weken of maanden. Benut die tijd goed en geef een onvergetelijke indruk. Maarten Brand

 

 

Gratis stageboek preview ontvangen?