Skip to main content
XS SM MD LG XL

De arbeidsmarkt is steeds krapper. Bedrijven hebben dus veel moeite met het vinden van nieuwe mensen. De samenleving vergrijst tegelijkertijd. Dit betekend dat je én meer concurrentie hebt én minder jonge mensen die de arbeidsmarkt betreden. Dan is het belangrijk dat je op tijd in contact komt met jong talent.

Stages zijn daar het ideale instrument voor. Niet voor niets noemen wij de stage ook een sollicitatiegesprek van meerdere maanden. 

Voor jouw bedrijf of organisatie zijn stages een effectieve en goedkope manier om contact te leggen met jonge mensen. Je kunt tijdens die periode goed bepalen of iemand past binnen jouw bedrijf. Voor de stagiair is het een prachtige kans om te ervaren hoe een beroep in de praktijk eruit ziet. Is er een match? Geweldig! Dan heb je op een duurzame, kosteneffectieve manier nieuw talent geworven. Is de match er niet? Jammer, maar geen man overboord; Je hebt immers niet een duur recruitmentproces doorlopen voor iemand die ook nog eens direct op de loonlijst drukt. Én je kweekt een team van enthousiaste ambassadeurs die in hun netwerk een prachtig marketingverhaal uitdragen over jouw bedrijf.

Gratis stageboek preview ontvangen?