Skip to main content
XS SM MD LG XL

Klopt. Als je weet waar je moet zoeken dan is er online veel te vinden. Het probleem is wel dat deze informatie verstopt en versnipperd is in honderden url’s en evenveel pdf’s. Lastig zoeken! Bovendien beschouwt deze informatie de stage vooral vanuit  vanuit begeleidingstips voor individuen, of voor onderwijsinstellingen. Er is geen naslagwerk voor bedrijven.

Wij geloven ook niet dat je met ‘5 tips voor feedback’ ver komt. Daarom doen wij anders. Wij richten je hele bedrijf in op het werken met stagiairs. Omdat de stagiair niet alleen van die ene stagebegeleider leert, maar het hele bedrijf onderdeel is van het  leerproces. Daarom zijn veel meer mensen (en wellicht afdelingen) bij betrokken dan alleen die paar mensen die zijn aangewezen als begeleider.

Dat lijkt complexer dan het is, het vereist vooral gerichte aandacht en slimme keuzes maken.Eerst even nadenken, daarna goed geregeld! Daarom is jouw bedrijf ook het uitgangspunt. Geen bedrijf is immers hetzelfde.

Bureau Brand is trouwens vrijwel het enige bureau dat jouw bedrijf in 1 keer voor meerdere jaren klaarstoomt voor het werven en begeleiden van stagiairs. Dit doen we op een manier die jouw bedrijf én de stagiair de meeste waarde oplevert.

Weten hoe die gerichte aandacht veel waarde voor jouw bedrijf of organisatie kan opleveren? Bekijk dan eens ons aanbod.

En wil je weten hoe wij tot deze aanpak kwamen? Lees hier meer.

Gratis stageboek preview ontvangen?