Skip to main content
XS SM MD LG XL

Het kan zijn dat je al een cursus stagebegeleiding, of praktijkopleiden hebt gevolgd. Bij de S-BB, of een brancheorganisatie

Dat is geweldig! Je bent serieus bezig met de ontwikkeling van jezelf en jouw medewerker (s)

Maar je komt niet tot de kern.

De bestaande cursussen en trainingen blijven beperkt tot het trainen van de stagebegeleider, tot het bijbrengen van een aantal basisbeginselen voor individuele mensen in jouw bedrijf of organisatie.

Wij zijn Bureau Brand begonnen vanuit onze persoonlijke frustratie dat deze bestaande oplossingen niet tot de kern komen van het probleem. Die kern zit m in de manier waarop jouw hele bedrijf is ingericht en samenwerkt om jong talent op te leiden en te binden aan jouw club.

Daarom weten we dat een cursus stagebegeleiding niet voldoende is. Het gaat ons niet om het bijbrengen van wat tips en vaardigheden aan een individu, of om het maken van een hippe reclamecampagne voor studenten.

Het gaat om het inrichten van jouw hele bedrijf op jong talent.

Het gaat om het in kaart hebben van jouw sterke kanten als organisatie, en jouw kansen voor verbetering zodat we snel en effectief aan oplossingen kunnen gaan werken.

Daar is meer voor nodig dan een generieke training of cursus.

Daarom daag ik je uit om eens kritisch te kijken; Heb je in die training die je volgde alles geleerd over het inrichten van jouw bedrijf of organisatie zodat het onweerstaanbaar is voor stagiairs?  Hoe je studenten echt intrinsiek motiveert? Hoe dat eigenlijk komt dat studenten zo denken? Waar iedereen weet wat hem of haar te doen staat? En waar je minder moeite hoeft te doen om jong talent te vinden en te binden? Waar ook eens is gekeken naar de mogelijkheden om efficiënter te werken?

En als vervolgvraag: Wat zou het jouw bedrijf opleveren als je  jouw bedrijf nog aantrekkelijker maakt voor studenten?  En stages efficiënter en effectiever? In tijd, in frustratie. In kosten? Ja, ook wervingskosten.

Wij denken dat hier veel winst te behalen valt. Voor jouw bedrijf, maar ook voor studenten. Want let wel: De perfecte stage is waardevol voor zowel bedrijf als student. Wij geven dus geen cursus studenten uitknijpen 🙂

Wij helpen jouw bedrijf om kansen en mogelijkheden in kaart te brengen. Vervolgens helpen wij om gerichte oplossingen te bedenken.

Meer weten?

Neem dan eens contact met ons op, wij denken dat we jouw bedrijf kunnen helpen!
Stuur even een bericht aan info@bureau-brand.nl of bel even op 06-40786622

 

Gratis stageboek preview ontvangen?