Skip to main content
XS SM MD LG XL

Aantrekkelijker voor studenten. Sneller

Het is zover. Het moment dat je wist dat ging komen is eindelijk daar 🙂

Het stageboek is er!

Het allereerste managementboek over stagebegeleiding; Het Grote Stageboek Voor Werkgevers ligt NU in de kwaliteitsboekhandel. En is online verkrijgbaar. Of bij ons.

Afgelopen dinsdag (11 september) lanceerden wij het boek met een drukbezochte bijeenkomst op Hogeschool Inholland.

stageboek

 

Een passende plek vonden wij.

Tijdens de bijeenkomst vertelde Maarten over de aanleiding voor het boek, en deelden experts vanuit het onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven hun visie op stages. En het belang van kwalitatief goede stages voor het bedrijf, maar ook voor de student én de onderwijsinstelling. Iedereen wint als stages geweldig verlopen. Zoals een van de aanwezige bedrijven terecht opmerkte: Door slimme aanpak van stages besparen wij minstens honderduizend euro op wervingskosten. Per jaar. Over de waarde van stages gesproken!

Door de slimme aanpak van stages besparen wij minstens honderduizend euro op onze wervingskosten. Per jaar.
HR medewerker Waterlaboratorium

Zoals het panel bewees hadden we nog uren verder kunnen praten over dit onderwerp. Dat hebben we tijdens de borrel dan ook gedaan. Fijn om met zoveel van jullie daar nog even te proosten op deze mijlpaal. Bijzonder ook dat zoveel van jullie het boek, al dan niet gesigneerd, mee naar huis hebben genomen.

Als je er bij was: dank voor je komst. We kijken terug op een geweldige bijeenkomst. En het versterkt onze overtuiging dat er een grote behoefte is bij bedrijven om nog betere, slimme verbindingen te leggen met studenten via stages. Dat het dus geen zinloze investering is geweest om de vele weekenden en avonden te besteden aan het maken van dit werk.

Is het je niet gelukt om langs te komen? No worries. Dat je het van plan was, vinden we al te gek.

De komende tijd zullen we nog regelmatig terugkomen op de bijeenkomst. Hou ons in de gaten!

HET BOEK BESTELLEN? KAN HIER. 

JE KUNT OOK EEN E-MAIL STUREN NAAR  INFO@BUREAU-BRAND.NL, SIGNEREN WE HET VOOR JE.
WEL ZO LEUK

 

 

 

Gratis stageboek preview ontvangen?