Skip to main content
XS SM MD LG XL

Zorg dat studenten voor JOUW bedrijf kiezen.

Leren=Veranderen

Help de student met veranderen

Stages zijn verandering

De stage is een veranderingsproces; Een student gaat tijdens een stage van iets niet weten/kunnen/begrijpen naar iets beter weten/kunnen/begrijpen. Dit vraagt om doorzettingsvermogen van de student. Het is de taak van jouw bedrijf om die verandering zo te begeleiden dat een student zich op een prettige, leerzame manier van de huidige situatie (de status quo) naar een nieuwe situatie beweegt. Doorzettingsvermogen toont. Meer kennis, meer ervaring, meer vaardigheden zijn het effect van dat doorzettingsvermogen. 

Stages as a service

Wij geloven dat stages een dienst zijn die je verleent. De dienst op zich (de stage) maakt niet hét verschil in beleving bij studenten, dus ook niet bij de vraag of stagiairs jouw service waarderen. Niet bij de keuze voor een stage, niet bij de inhoud zelf. De manier waarop jouw bedrijf de service verleent wel. Wat je kunt leren bij jouw bedrijf kan immers bij meer bedrijven. Maar hoé je jouw aanbod aanbiedt maakt alle verschil. Het draait om de ervaring. 

Wij maken betere stage-ervaringen

Onze ambitie is dat jouw bedrijf aantrekkelijker is voor studenten dan voor je met ons werkte. Een beter imago krijg je alleen met betere begeleiding. Daarom focussen we op de ervaring van de student in jouw hele bedrijf (of op jouw hele afdeling). Daar geloven we in!

Leuk is anders

Het draait bij jouw aanbod niet om leuk, gezellig, hip of cool. Een goede ervaring draait om effectiviteit. Daarom is onze hamvraag: Hoe kunnen we jouw aanbod zo effectief mogelijk maken met een geweldig resultaat voor jouw bedrijf én de student. Natuurlijk is het belangrijk dat het aanbod aantrekkelijk is. Een leuk, gezellig hip of coole ervaring is een gevolg, geen oorzaak.

We zijn er niet voor jou (sorry)

Onze projecten gaan over jou, maar vooral over jouw doelgroep.
Daarom zijn zij in onze projecten het uitgangspunt.

One size fits niet all

Heb jij we eens twee identieke projecten of bedrijven gezien? Wij ook niet. Daarom geloven wij  niet in een one-size-fits-all aanpak.
Wel geloven wij in grondigheid, herhaalbaarheid en tempo. Daarom komen wij met ons aanbod snel tot resultaten.

Duurzaam

Onze aanpak richt zich altijd op concrete oplossingen voor de lange termijn, zodat jouw bedrijf direct voor langere tijd is geholpen. Niet alleen windowdressing dus.  Echte oplossingen, duurzaam. 

Wij maken je slimmer.

Jij moet het uiteindelijk toch zelf doen. Daarom zorgen wij ervoor dat je alles uiteindelijk zelf kunt. Wel zo handig.

Sneller=beter.

Als bedrijf of organisatie wil je concrete actie, geen vuistdik rapport als dat niet nodig is. Wij zorgen ervoor dat onze inzet direct vertaald kan worden naar concrete acties.  Waarom in 50 pagina’s als het ook in 5 kan. En waarom een jaar als het ook in 2 maanden kan?

Soms moet je vertragen om te versnellen.

Sneller dingen aanpakken is iets anders dan ad hoc gaan rennen om te zien waar je onverwacht over een drempel struikelt. Wij zetten een stapje terug om eens kritisch te kijken waar in jouw bedrijf de echte drempels zitten. Die brengen we in kaart en pakken we desgewenst aan. Zo kun je rennen zonder drempels.

Eerst probleem oplossen, dan strik erom.

We zijn gefocust op het in kaart brengen van jouw knelpunten. En het verzinnen van slimme, snelle oplossingen voor deze knelpunten. Dit vanuit het idee: Eerst de winkel goed inrichten, dan pas de etalage versieren. Te vaak zien wij het omgekeerde gebeuren. Zonde. 

We vullen het niet voor je in.

Keuzes over jouw bedrijf maak je zelf. Wij helpen je met kennis en inzichten om die keuzes te definiëren en om die keuzes te maken. Denk je het beter te weten? Dan is dit waarschijnlijk ook zo tot het tegendeel bewezen is. Even goede vrienden.

Gratis stageboek preview ontvangen?