Skip to main content
XS SM MD LG XL

 

Aantrekkelijk voor studenten. Snel. 

ALLES DRAAIT OM ERVARING

Stages as a service

Wij geloven dat stages een service zijn; een dienst die je verleend. De dienst op zich (de stage)maakt niet hét verschil in beleving bij studenten, dus ook niet bij de vraag of stagiairs jouw service waarderen. Niet bij de keuze voor een stage, niet bij de inhoud zelf. De manier waarop jouw bedrijf de service verleend wel. Wat je kunt leren bij jouw bedrijf kan immers bij meer bedrijven. Hoé je stages aanpakt en stagiairs behandeld maakt alle verschil. Het draait om de ervaring. 

Wij maken betere stage-ervaringen

Onze ambitie is om jouw bedrijf te helpen zoveel mogelijk uit een stage te halen door de hoé van jouw service te optimaliseren. Voor jezelf én de stagiair. Dat jouw bedrijf meer uit stages haalt dan voor hij of zij met ons werkte. En de stagiair een interessante, uitdagende stage heeft met topbegeleiding. Beter imago, betere begeleiding, tegen lagere kosten. Daar geloven we in!

We zijn er niet voor jou

Onze projecten gaan over jou, maar vooral over stagiairs, jouw doelgroep dus.
Daarom richten we ons in onze projecten primair op hen.
Sorry. 

One size fits niet all

Heb jij we eens twee identieke projecten gezien? Wij ook niet. Daarom geloven wij  niet in een one-size-fits-all aanpak.
Wel geloven wij in grondigheid, herhaalbaarheid en tempo. Daarom kunnen wij met ons aanbod snel en in samenwerking tot resultaten komen.

Duurzaam

Onze aanpak richt zich altijd op concrete oplossingen voor de lange termijn, zodat jouw bedrijf jarenlang is geholpen. Niet alleen windowdressing dus.  Echte oplossingen, duurzaam.

Wij maken je slimmer

Jij moet het uiteindelijk toch zelf doen. Daarom zorgen wij ervoor dat je alles uiteindelijk zelf kunt. Wel zo handig.

Sneller=beter.

Als bedrijf of organisatie wil je concrete actie, geen vuistdik rapport als dat niet nodig is. Wij zorgen ervoor dat onze inzet direct vertaald kan worden naar concrete acties.  Waarom in 50 pagina’s als het ook in 5 kan. En waarom een jaar als het ook in 2 maanden kan?

Eerst probleem oplossen, dan strik erom.

We zijn gefocust op het in kaart brengen van jouw knelpunten. En het verzinnen van slimme, snelle oplossingen voor deze knelpunten. Dit vanuit het idee: Eerst de winkel goed inrichten, dan pas de etalage versieren. Te vaak gebeurd het andersom. Zonde. 

We vullen het niet voor je in.

Keuzes over jouw bedrijf maak je zelf. Wij helpen je om die keuzes te definiëren en om die keuzes te maken. Denk je het beter te weten? Dan is dit waarschijnlijk ook zo tot het tegendeel bewezen is. Succes! Even goede vrienden.

Gratis stageboek preview ontvangen?