Skip to main content
XS SM MD LG XL
WORD DÉ TALENTMAGNEET IN JOUW MARKT

Ieder bedrijf kan dé talenmagneet in de eigen branche worden.

 

Ervaringen eerst.

 

Wij maken betere ervaringen

Onze ambitie is dat jouw bedrijf aantrekkelijker is voor studenten dan voor je met ons werkte. Zo’n goed imago krijg je alleen met betere begeleiding en een betere organisatie van de samenwerking tussen de betrokken partijen in jouw organisatie. Daarom focussen we op de ervaringen van de studenten in jouw hele bedrijf (of op jouw hele afdeling). Daar geloven we in!

Leuk is anders

De beste ervaringen draaien niet om moeilijke koffie of om zitzakken, om pingpongtafels of om gezellige borrels. Natuurlijk is het belangrijk dat het aanbod aantrekkelijk is. Een leuke, gezellige, hippe of coole ervaring is echter het gevolg van een effectieve, resultaatgerichte aanpak, niet een voorwaarde daarvoor. 

One size fits niet all

Heb jij we eens twee identieke projecten of bedrijven gezien? Wij ook niet. Daarom geloven wij niet in een one-size-fits-all aanpak.
Wel geloven wij in grondigheid, herhaalbaarheid en tempo. Dus ook in bouwstenen. Want er zijn wel degelijk standaardelementen waaruit een succesvolle aanpak bestaat. 

Meer is niet altijd beter.

Het resultaat van een inspanning is niet altijd evenredig aan de grote van die inspanning. Soms zijn het kleine dingen die een enorm effect kunnen hebben. Wij zoeken naar die kleine dingen voordat we de zaak helemaal ondersteboven keren. Meer is niet altijd beter.

Sneller is juist wel vaak beter.

Als bedrijf of organisatie wil je concrete, actiegerichte adviezen, het liefste zonder vuistdik rapport. Wij zorgen ervoor dat onze inzet direct vertaald kan worden naar concrete acties.  Waarom in 50 pagina’s als het ook in 5 kan? En waarom een jaar als het ook in 2 maanden kan?

Soms moet je vertragen om te versnellen.

Sneller dingen aanpakken is iets anders dan ad-hoc gaan rennen om te zien waar je onverwacht over een drempel struikelt. Wij zetten een stapje terug om eens kritisch te kijken waar in jouw bedrijf de echte drempels zitten. Die brengen we in kaart en pakken we aan. Een marathon lopen in plaats van de 100 meter horden, daar streven wij naar.

Wij maken je slimmer.

Jij moet het uiteindelijk toch zelf doen. Daarom zorgen wij ervoor dat je alles uiteindelijk ook zelf kunt. Wel zo handig. Lopen wij ook niet onnodig in de weg.

We vullen het niet voor je in.

Keuzes over jouw bedrijf, team of organisatie maak je zelf. Wij helpen je met kennis en inzichten om die keuzes over betere ervaringen te maken.
Wij weten alles over de ervaringen van studenten en over de technieken om jouw bedrijf slim in te richten, jij weet alles over jouw bedrijf of organisatie. Denk je het op dat vlak beter te weten? Dan is dit waarschijnlijk ook zo. Even goede vrienden.

Gratis stageboek preview ontvangen?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com