Skip to main content
XS SM MD LG XL
WORD DÉ TALENTMAGNEET IN JOUW MARKT

Onze ambitie? Dat jouw bedrijf of organisatie makkelijker studenten werft  dan voor je met ons werkte. 

 

#1 Leuk is anders

De beste ervaringen draaien niet om moeilijke koffie, zitzakken, of pingpongtafels. Een geweldige ervaring is het resultaat van een effectieve aanpak die studenten meerwaarde laat ervaren, niet een voorwaarde daarvoor.

 

#2 One size fits niet all

Heb jij wel eens twee identieke bedrijven of samenwerkingsverbanden gezien? Daarom geloven wij niet in een one-size-fits-all aanpak. Wel geloven wij in grondigheid, herhaalbaarheid en tempo.

 

#3 Meer is niet altijd beter.

Het resultaat van een inspanning is niet altijd evenredig aan de omvang van die inspanning. Soms zijn het kleine dingen die een enorm effect kunnen hebben. Wij zoeken naar die kleine dingen, voordat we de zaak helemaal ondersteboven keren. Meer en groter is niet altijd beter.

 

#4 Sneller is juist wel beter.

Waarom in 50 pagina’s als het ook in 5 kan? En waarom een jaar als het ook in een maand kan?

 

#5 Soms moet je vertragen om te versnellen.

Snel dingen aanpakken is iets anders dan ad-hoc gaan rennen om te zien waar je onverwacht over een drempel struikelt. Wij zetten een stapje terug om kritisch te kijken waar in jouw bedrijf de échte drempels zitten. Die brengen we in kaart en daar bedenken wij oplossingen voor. Een marathon lopen in plaats van de 100 meter horden, daar streven wij naar.

 

#6 Wij maken je slimmer.

Jij moet het uiteindelijk zelf doen. Daarom zorgen wij ervoor dat je alles uiteindelijk ook zelf kunt. Wel zo handig. Lopen wij ook niet onnodig in de weg.

 

#7 We vullen het niet voor je in.

Keuzes over jouw bedrijf, team of organisatie maak je zelf. Wij helpen je met kennis en inzichten om die keuzes over betere ervaringen te maken. Wij weten alles over de ervaringen van studenten en over de technieken om jouw bedrijf slim in te richten, jij weet alles over jouw bedrijf of organisatie. Denk je beter dan ons te weten hoe jouw bedrijf werkt? Dan is dit waarschijnlijk ook zo. Even goede vrienden.

 

#8 Het begint bij het einde

Soms is het al helemaal helder wat de bedoeling is wanneer wij binnenkomen: ‘We hebben gewoon een nieuwe site nodig’, of we moeten ‘gewoon een cursus voor onze medewerkers’ plannen. Als dat het uitgangspunt is hoef je ons niet te bellen. Wij beginnen liever met het achterhalen van de echte vraag. Scheelt een hoop bijsturen verderop in een project. Eerst de berg opfietsen, dan afdalen en van het uitzicht genieten. Wel uitkijken in de bochten.

 

#9 Het zit tussen de oren

De vraag of je op genoeg stageplatforms staat met jouw aanbod, of jouw bedrijf een pingpongtafel heeft en of jouw bedrijf vakinhoudelijk aansluit op wat de student wil leren is geen doel, maar een middel. Het draait uiteindelijk om de vraag hoe je met de inzet van jouw middelen tussen de oren van de studenten die jij wilt bereiken zit. Dat lukt je het beste door de student te helpen. En daarmee zijn we terug bij #1.

 

WEKELIJKS INSPIRATIE👇

 

Stages zijn een heel lang sollicitatiegesprek

[mc4wp_form id="135"]
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com