Skip to main content
XS SM MD LG XL
WORD DÉ TALENTMAGNEET IN JOUW MARKT

Hier kun je gratis downloads vinden waarmee je direct aan de slag kunt als bedrijf. Een aantal van de checklists kom je ook tegen in Het Grote Stageboek voor Werkgevers.

Photo by Samuel Zeller on Unsplash

Gratis downloads:

Sjabloon Stageovereenkomst; Een voorbeeldovereenkomst tussen bedrijf en stagiair. Kort en bondig, maar wel to the point.

Checklist introductie en inwerkprogramma; Checklist om stagiairs snel en effectief te introduceren in jouw bedrijf of organisatie.

Vragenlijst bedrijfsbezoek of gastles ; Vragenlijst voor studenten om jouw bedrijfsbezoek of gastles te fine-tunen op je doelgroep

Scoringslijst sollicitatiegesprek stagiair: Handige scoringslijst om op een uniforme, inhoudelijke manier de informatie over jouw sollicitanten vast te leggen.

Checklist exitgesprek Het vertrek van een stagiair is de ideale kans om veel te leren over de kwaliteit van jouw stages. Zo kun je de kwaliteit van jouw stages steeds beter maken. Deze checklist helpt jou om de juiste vragen te stellen.

Checklist stageovereenkomst of niet? Wat een stage is staat niet vastomlijnd in de wet. De arbeidsovereenkomst is wel helder uitgelegd. Toch wil je voorkomen dat jouw stage juridisch als arbeidsovereenkomst gezien kan worden. Met deze korte checklist kun je snel kijken of je veilig zit, of toch even moet opletten.

Het stagecanvas, dat wij baseerden op het afsprakencanvas.

Stages zijn een heel lang sollicitatiegesprek

[mc4wp_form id="135"]
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com